Over Annelies

Na sluitertijd is een initiatief van Annelies Ribbink. Nieuwsgierig naar haar talent voor fotografie schrijft Annelies zich in voor de Fotovakschool Apeldoorn. Al tijdens haar opleiding start ze in 2006 met succes Na sluitertijd. Als professioneel fotografe is ze betrokken bij uiteenlopende projecten. Variërend van het fotograferen voor een woon- en interieurmagazine tot sieraden en portretwerk. Haar stijl is zoals ze zelf is: nuchter, no nonsens en zonder onnodige opsmuk. Maar wel met een scherp oog voor detail. Dat levert verrassend pure foto’s op.

Kenmerkend voor het werk van Annelies is dat ze maar weinig shots nodig heeft om het gewenste resultaat te behalen. Daarnaast heeft ze het vermogen zich snel en gemakkelijk aan te passen; aan de omstandigheden, de locatie, de tijd en aan de wensen van de opdrachtgever. Met haar achtergrond in reclame en marketing is ze bovendien in staat mee te denken over de communicatiekracht van foto’s binnen een groter geheel. Het resultaat daarvan ziet u op deze site.

Naast redactioneel werk fotografeert Annelies ook graag huwelijken. Altijd betrokken bij het bruidspaar, met humor en wetend wanneer aanwezig te zijn en wanneer vooral niet.

bruidsfotografie Gelderland